Backup PC

Iedereen heeft het wel eens gehad, een computer crash. Vaak ben je na de reparatie (bijna) alles kwijt. Of wat te denken van een brand of diefstal. Foto`s, documenten, films, e-mail, enz. U moet er toch niet aan denken dit alles kwijt te zijn?

Backup PC biedt u de mogelijkheid uw waardevolle bestanden snel en veilig op te slaan buiten de deur.
Op deze manier loopt u geen enkel risico meer op het verliezen van al uw belangrijke data.
Zodra u hebt aangegeven welke gegevens u wilt bewaren en op welk tijdstip dit opgeslagen moet  worden, gaat alles vanzelf.  Elke dag wordt er automatisch een back-up gemaakt en zijn uw bestanden veilig gesteld.
Mocht er ooit, om welke reden dan ook,  onverhoopt  toch iets mis gaan met het automatisch opslaan, dan krijgt u hiervan meteen een waarschuwing via e-mail.
Blijft het probleem aanhouden zal de support desk van PC-online contact met u opnemen om u hier nogmaals op te attenderen. Een juiste back-up is erg belangrijk en wij doen er alles aan dit te verzorgen.

Opslag ruimte
De 10gb of 20gb  die u voor uw backups beschikbaar heeft is de ongecomprimeerde ruimte. Voordat uw belangrijke bestanden naar PC-online backup verstuurt worden, zullen deze bestanden dus eerst ingepakt worden. Waardoor ze (afhankelijk van het bestands type) zelfs meer dan 60% kunnen verkleinen en er dus nog meer bestanden online opgeslagen kunnen worden.

Veligheid
Veligheid staat bij PC-online hoog in het vaandel. Het zijn tenslotte uw belangrijke documenten waar het over gaat. Een ander gaat de inhoud daarvan niet aan, ook PC-online niet. Uw bestanden worden dan ook gecodeerd verstuurd naar PC-online waar ook alleen u het wachtwoord van heeft. Met deze sleutel kunt dan ook alleen u uw bestanden open.

Betrouwbaarheid
PC-online slaat uw gegevens zeer zorgvuldig op in ons data center. En als extra wordt dit ook nog iedere dag opgeslagen op een collocatie.
Waardoor er nooit iets verloren kan gaan.

Systeem eisen Pc-online backup pc draait op de volgende besturings  systemen:

  • Windows 10
  • Windows 7
  • Mac OSX

Meteen beginnen

Klik hier en neem vandaag nog een proefabonnement. Uw documenten  zijn dan meteen veilig gesteld.